"Jeg ønsker registrering"
Her på siden kan du sende din anmodning om at få dine værker af Erik Køllner registreret:

Kontaktperson: Steen Ole Hedelund Jørgensen

Vejlby Toften 122,

8240 Risskov E-mail Tlf.: 21 79 89 94
     
Her kan du bede om at få Køllner-værker registreret
(for at sende indmeldelsen skal alle felter udfyldes)En af opgaverne i Køllner-selskabet bliver at gennemføre en omfattende registrering af Erik Køllners værker. De befinder sig først og fremmest i private hjem på Vestfyn, men også andre steder i landet er der Køllner-værker som malerier, akvarelller og skitserVed at registrere alle værker bliver det muligt for både private og professionelle at undersøge dem nærmere indholds- og formmæssigt.
Mange af værkerne vil samtidig blive identificeret yderligere gennem de historier om Erik Køllner, der indsendes til Køllner-selskabet.
Endelig kan databasen hjælpe interesserede købere og sælger af Køllner-værker, så processen p.t., hvor værkerne forsvinder, kan modvirkesAlt i alt skal databasen med registreringer og historier virke som en nutidig ramme for at inspirere til en nutidig forståelse af Erik Køllners virke og bevare hans værkerNår du har sendt dit ønske om registrering, vender du tilbage til hovedsiden i Køllner-sektionen. Hvis du vil væk fra denne side uden at sende dit ønske om registrering, trykker du på pilen nederst til højreNår Forum Humanum har modtaget dit ønske om registrering, bliver den noteret og videregivet til registranten. som giver dig besked om, hvordan og hvornår registreringen kan finde sted. Registreringen vil først finde sted, når Køllner-selskabet er stiftet (fmt. i 2013). Efter stiftelsen af Køllner-selskabet bliver det samlede materiale vedr. registrering overgivet til selskabet
Navn:

Adresse:

Postnr:

Tlf:

E-mail:

Ønske om registrering af:


Erik Køllner, 1962, oliemaleri på masonit, forgyldt ramme og passepartout. Vintermotiv fra Helnæs. Privateje